Beker finale

Geplaatst: mei 6, 2010 in Voorpagina
Tags:,

Zoals jullie weten en ik al eerder berichte hier werd de beker finale in tweeën gespeeld, en wat we er van vinden maakt nu niet meer uit. De eerste wedstrijd in de Arena won Ajax met 2-0 en er moest een klein wonder gebeuren voor Feyenoord om het nog in hun voordeel te beslissen.
Al vrij snel werd duidelijk dat dat er niet zou komen door een vroege goal van Ajax, en dan kan je veel zeggen maar Feyenoord mist dan toch net iets teveel kwaliteit. En dat is geen schande als je ziet hoeveel jeugd er in het elftal staat, en die worden als het goed is alleen maar beter.
Van te voren was er nog al wat commotie over spreekkoren die evt. door de supporters geroepen konden gaan worden, en de KNVB dreigde al meteen met boetes te gaan strooien, mocht het gebeuren. Dit alles bleef uit en de supporters bleven als een twaalfde man achter hun club staan, zoals het hoort en ik hoop dat dit in de volgende Feyenoord – Ajax wedstrijden gewoon zo blijft.
Het blijft toch gewoon maar een spelletje en de spelers gaan buiten het veld om ook gewoon goed met elkaar om, en dat moet onder de supporters eigenlijk ook gewoon zo zijn.

Ik wil als Feyenoord supporter bij deze Ajax feliciteren met het winnen van de beker ze waren over twee wedstrijden de betere partij.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.