Crisis bij Ajax

Geplaatst: november 15, 2010 in Voorpagina
Tags:,

Het is crisis bij Ajax als je tenminste Johan Cruyff mag geloven die het elke keer weer in zijn column na een wedstrijd dag schrijft de afgelopen weken. En als Cruyff het zegt dan loopt alle media achter hem aan omdat hij tenslotte de verlosser is, en de verlosser kan het natuurlijk weten.
Van uit het Ajax kamp zelf hoor je niet zoveel die houden de boel rustig zoals het natuurlijk hoort, en ik geef ze nog gelijk ook. Johan Cruyff was vroeger natuurlijk een icoon in het voetbal en heeft veel bereikt in het voetbal, maar wat heeft hij de laatste jaren bereikt in het voetbal. Daar kan ik een kort antwoord op geven en dat is niks op wat commentaar leveren na, en na elk commentaar wat hij geeft daar loopt de media weer achteraan.
Ik zeg word het niet eens tijd voor die zogenaamde verlosser hoe ze hem noemen, dat die zelf eerst weer eens wat laat zien voor die weer met commentaar loopt te gooien.
Alleen denk ik dat hij het kunstje allang verleerd is en het nu op deze manier probeert, maar zoals wij Feyenoord supporters zeggen geen woorden maar daden, dus Johan kom eerst maar eens met je daden en laat maar eens zien dat je zelf nog wat kan.
Tot die tijd wil ik aan Ajax als tip mee geven laat Johan maar lullen en hou de rust binnen de club, dat werkt het beste kijk maar naar Feyenoord. Daar bewaren ze ook de rust en de eerste miljoenen van investeerders zijn er en het voetbal word ook weer steeds iets beter, het is een kwestie van tijd voor dat ze bij Feyenoord weer gaan winnen.
En als ze bij Ajax ook de rust bewaren komt het daar ook weer goed, en dan houd die zogenaamde verlosser van zelf zijn mond weer dicht.

Advertenties
reacties
  1. Arie schreef:

    Dat is met al die grote ex-voetballers, hoop commentaar , maar het is makkelijk lullen vanaf de zijlijn.

    En wat betreft dat rustig doen, dat kunnen ze maar beter niet doen, voor ze het weten staan ze achter met een nulletje of 10 😉