9/11 al 10 jaar een complot?

Geplaatst: september 11, 2011 in Voorpagina
Tags:, ,

Het is vandaag 10 jaar geleden dat er vliegtuigen in de Twin Towers volgen, in New York.
En de afgelopen tijd zijn daar de verschillende complot theorieën over geweest, en dan met name dat het een inside job zou zijn geweest. En dan voornamelijk om de oorlog met Al-Qaida te kunnen beginnen, en met name de jacht op Osama Bin Laden te openen. Zoals iedereen wel weet is de familie Bin Laden goed bevriend met de familie Bush, waarom zou dan Osama Bin Laden iets tegen Amerika willen doen?.
Dat versterkt het gevoel van een complot natuurlijk nog eens extra, en samen met dat gegeven dat de Twin Towers een vliegtuig crash zou moeten kunnen weerstaan. Daar zijn die dingen nou eenmaal op gebouwd, dat risico is er altijd al geweest eventueel al met dikke mist.

Gister zag ik een stukje op het RTL nieuws gefilmd van af de Hudson, en daar zag je duidelijk dat het bovenste deel van de toren in brand stond. En dan vraag ik me af hoe heeft die toren recht naar beneden kunnen instorten, en waarom is de boven kant niet naar de andere kant van de inslag op gevallen. Of zelfs net als een boom als die omgezaagd word, naar de kant van de inslag op gevallen is. Maar hij is recht naar benden ingestort, iets waar menig sloper trots op zou zijn. Vooral als het gebouw op deze manier instort, zonder extreem veel schade aan de gebouwen er om heen.
En dan heb je natuurlijk nog het verhaal van de explosies, voor het vliegtuig het gebouw invloog zijn er explosies gehoord. En dat verklaard voor mij waarom het gebouw op deze manier is ingestort, en niet gewoon is blijven staan zoals normaal gesproken had moeten gebeuren.

Wat de waarheid zal zijn, daar komen we nooit achter. Dat zal wel ergens verstopt liggen in area 51, ook iets wat volgens Amerika niet bestaat.

Advertenties
reacties
 1. Arie schreef:

  Om te beginnen, Osama was geen vriend van de VS, zijn familie had daar wel banden mee. Osama werd voor 9/11 oa doorSaudi Arabia gezocht wegens terreur aanslagen, zijn staatsburgerschap was in 1994? afgenomen ( door Saudi Arabia )

  – Ontploffingen voor en na dat de toestellen in de gebouwen waren gevlogen.

  – Rechtstandig instorten is idd alleen mogelijk als er op vakkundige wijze explosieven zijn aangebracht.

  – In 1 van de torens / gebouwen bevonden zich de archieven van 1 van de ” intelligence ” diensten, de datum waarop openbaar making van deze documenten geëist kon worden zat er aan te komen. Best wel handig als dan je archief door een stel ” terrorristen “wordt opgeblazen.

  En zo zijn er nog veel meer feiten te vinden waaruit blijkt dat niet Al Quadai maar de VS zelf achter deze ” aanslagen ” zat.